سيستم اتوماسيون جهت رزرو غذاي روزانه و تحويل ژتون

تاریخ ثبت : ۲۲-۰۲-۹۴    موضوع : انجمن علمی برق ورباتیک    امتیاز: 1 از 5  ( مجموع آرا : 1)
بازدید : ۳۴۶۲

مراحل استفاده از سيستم اتوماسيون

• شارژ كارت تغذيه (كارت دانشجويي) از طريق دستگاه افزايش اعتبار يا مراجعه به آدرس  eqbal.ac.ir قسمت دسترسي سريع / افزايش اعتبار ريالي كارت تغذيه مي باشد.
  • رزرو غذا طبق برنامه تنظيم شده موجود در سلف یا وب سايت موسسه از طريق دستگاه رزرو غذا كه در ساختمان نصب مي باشد، يا مراجعه به آدرس  eqbal.ac.ir قسمت دسترسي سريع / رزرو اينترنتي غذا جهت دو هفته آينده امكان پذير است.
  • در هفته جاري نمي توان غذاي رزرو شده همان هفته را حذف يا اضافه نمود.
  • توزيع غذا روزانه از ساعت 12:30 الی 13:45 مي باشد. جهت دريافت ژتون در ساعات توزيع غذا با استفاده از كارت تغذيه از طريق دستگاه تحويل ژتون ميتوانيد ژتون خود را دريافت نماييد.
  • هر دانشجو روزانه فقط يك ژتون مي تواند دريافت نمايد.
  • رزرو غذا از طريق دستگاه رزرو يا يا مراجعه به آدرس eqbal.ac.ir  قسمت دسترسي سريع / رزرو اينترنتي غذا فقط از شنبه تا چهارشنبه قابل انجام مي باشد.

پرینت مطلب

ثبت نظر